Logo-ontwerp en Visuele identiteit

Het logo-ontwerp is de basis van de identiteit van ieder merk of onderneming. De visuele identiteit (huisstijl) van een merk of onderneming bestaat uit het logo en alle andere visuele uitingen. Het logo en de huisstijl stralen uit waar een organisatie voor staat en representeert de waarden en waar een merk of onderneming in gelooft.

De identiteit van een merk of onderneming maakt je direct herkenbaar en uniek bij bestaande en potentiële klanten. Klanten associëren de huisstijl met het product of de dienst die geleverd wordt. Deze visuele identiteit is dé verbinding tussen de onderneming en klanten, verhoogt loyaliteit van klanten en bepaalt hoe een merk wordt ervaren. Het maakt niet uit of het een grote industriële speler of een kleine online business betreft, het logo en visuele identiteit laat zien wat het merk of de onderneming inhoudt.

Drafbox omhelst dit concept tot in de puntjes en maakt voor jouw merk of onderneming een sterk en uniek logo en visuele identiteit, om het merk krachtig en onvergetelijk op de markt te brengen in één allesomvattende huisstijl.

Kennismaking
vertel ons over je merk, onderneming of ideeën

Geef ons gedetailleerde informatie over uw bedrijf en ideeën

Brainstorm
we brengen je project in kaart op inclusief een tijdsplanning

Laten we een plan en tijdlijn maken

Ontwerpen
de creatieve ontwikkeling van je project

Laten we beginnen met ons creatieve ontwerp

Afronding
samen vieren we de afronding van je project

Laten we samen de realisatie van het project vieren

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact met ons op om ideeën om te zetten in creatieve ontwerpen.