Outdoor & Indoor Design

Drafbox biedt de mogelijkheid alle ontwerpen waarmee je je merk of onderneming aan de wereld laat zien in één identiteit onder te brengen en heeft kennis van zaken in alle mogelijke gebieden van visuele uitingen. Je campagne, advertentie of andere uiting trekt de aandacht van klanten, zowel in printvorm, digitaal of fysiek in een winkel of kantoor. Drafbox biedt onder andere digitale ontwerpen en sjablonen aan, het ontwerp van logo’s en andere designs voor binnen- of buitenreclame.

Bij ontwerpen en producten voor interieur of exterieur kan je denken aan banners, gevelletters, muurborden, neonborden, LED-frames en LCD-schermen en bijvoorbeeld panelen. Drafbox verzorgt zowel de ontwerpen als de fysieke producten voor je.

Het is bewezen dat het gebruiken van sterke, duidelijke ontwerpen in je interieur en exterieur klanten trekt en hen laat zien wat je merk of onderneming doet. Een combinatie van correct gebruik van media en duidelijke communicatie verhoogt verkoop en stimuleert de groei van je merk of onderneming.

Kennismaking
vertel ons over je merk, onderneming of ideeën

Geef ons gedetailleerde informatie over uw bedrijf en ideeën

Brainstorm
we brengen je project in kaart op inclusief een tijdsplanning

Laten we een plan en tijdlijn maken

Ontwerpen
de creatieve ontwikkeling van je project

Laten we beginnen met ons creatieve ontwerp

Afronding
samen vieren we de afronding van je project

Laten we samen de realisatie van het project vieren

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact met ons op om ideeën om te zetten in creatieve ontwerpen.