Website Design

De website is een belangrijk en een van de meest sprekende onderdelen van de identiteit van je merk of onderneming. Klanten bekijken je website alvorens ze besluiten zaken met je te doen, om informatie op te zoeken maar ook om een verbondenheid met je merk of onderneming te creëren.

Drafbox ontwerpt je website volgens UX/UI analyse en betrekt hierin alle details die 24/7 gemarket zullen worden. Wij hebben veel kennis van zaken in huis betreffende de bedrijfs- of merkcategorie en maken een website gebaseerd op jouw wensen, benodigdheden en vereisten passend in de categorie van je merk of onderneming.

Met de prachtige ontwerpen van onze webdesigners zetten we steeds weer exclusieve en uniek herkenbare merken of ondernemingen op de kaart. Al naar gelang kunnen we je website responsief maken zoals een webwinkel, of met andere interactieve functies, gelinkt aan Facebook of Instagram, alle denkbare wensen zijn mogelijk. Onze websites kunnen geschikt gemaakt worden voor zowel desktop als smartphone.

Kennismaking
vertel ons over je merk, onderneming of ideeën

Geef ons gedetailleerde informatie over uw bedrijf en ideeën

Brainstorm
we brengen je project in kaart op inclusief een tijdsplanning

Laten we een plan en tijdlijn maken

Ontwerpen
de creatieve ontwikkeling van je project

Laten we beginnen met ons creatieve ontwerp

Afronding
samen vieren we de afronding van je project

Laten we samen de realisatie van het project vieren

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact met ons op om ideeën om te zetten in creatieve ontwerpen.